• Начало
  • Право на отказ от поръчка

Право на отказ от поръчка

ОТКАЗ ОТ ЗАКУПЕНА СТОКА

  1. Връщане на закупена стока може бъде направена в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката, ако тя е направена онлайн или по телефона.
  2. Стоката се изпраща на адреса на фирмата, като разходите по транспорта до фирмата, се покриват от клиента.
  3. 100% възстановяване на парите се извършава, след като стоката бъде върната със стокова разписка (касова бележка) и проверена от наш служител, само при условие, че не е нарушен търговския вид или целостта на стоката (разкъсана опаковка, премахнати етикети и други) , в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.
  4. При липса на предварително уведомяване за връщане на стока, Мебели Базар си запазва правото да откаже рекламация.
  5. При спор, който не може да бъде решен съвместно с нашия онлайн магазин, може да се обърнете към сайта на КЗП или ОРС.
  6. СЪГЛАСНО ЧЛ. 57 Т.3 ОТ ЗЗП, ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРОДУКТИ, ИЗРАБОТЕНИ ПО ПОРЪЧКА НА КЛИЕНТА СЛЕД КАТО ИЗРАБОТВАНЕТО Е ЗАПОЧНАТО СЛЕД ВАШЕ ИЗРИЧНО СЪГЛАСИЕ, СЛЕД УТОЧНЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ И ИЗИСКВАНИЯ ОТ ВАША СТРАНА, ТАКА НАРЕЧЕНИ ПРОДУКТИ ИЗРАБОТЕНИ ПО ИНДИВИДУАЛНА ПОРЪЧКА НА КЛИЕНТА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТКАЗАНИ, ВЪРНАТИ ИЛИ ЗАМЕНЕНИ.Доставките се изпълняват от куриер, като цената за доставка варира спрямо теглото на продукта. Можете да разберете цената за доставка на избрания от Вас артикул, след като ни се обадите и ни точното име и модел.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки