Често задавани въпроси

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ще получа ли същия продукт, като този на снимката?

Възможни са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски или кожи с тези на екрана на Вашето устройство, поради различните му цветови настройки.Съществуват ли ли препоръки за правилна екплоатация на продуктите?

ПРИ РАЗОПАКОВАНЕ на  мебелите внимавайте с  използването на ОСТРИ и РЕЖЕЩИ предмети, поради вероятността от срязване на тапицерията или надраскване и повреждане на лицевите плоскости. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на вида и качествата на дамаската. Поставяйте мебелите на НЕ ПО-МАЛКО от 40 см. от всяко отоплително тяло или силен източник на топлина.Как мога да върна закупен продукт?

В срок от 14 дни след покупката, можете да върнете всеки един продукт до адреса, от който е изпратен, като доставката е за Ваша сметка.

Всички условия за връщане и рекламация можете да достъпите тук.За какъв срок се изготвя поръчката?

Всички наши продукти се изготвят в срок от 4 седмици. За много от тях е възможен избор от множество различни цветове и дамаски, така че е добре да позвъните на посочения телефон под цената на продукта за повече информация.Мога ли да заплатя при доставка?

Можете да заплатите 50% от сумата в момента на получаване от куриер. За целта ще нужно да направите плащане по банка на останалите 50% като капаро. Използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката като основание за плащане. Поръчката няма да бъде изпратена преди получаването на превод по нашата сметка.Рекламации се уреждат от чл. 119 до 129 от ЗЗП

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки